HANNAH PHAEJA VAN OSCARLIJeugdwinster 2015, Winster 2015, Clubwinster 2016 en 2019
Nederlands Jeugdkampioen 2016, Europees Kampioen 2016
Nederlands, Belgisch, Luxemburgs, Benelux kampioen, Bundessieger 2017
2e plaats Nederlandse rassen Hond van het Jaar Show 2016
DNA profiel, HD A, brindle test kbr/kbr, sociale test, diploma VZH - BHZij is geboren op 6 maart 2015, haar ouders zijn Bram van de Tiendschuur en kampioene Phaedra Jana van Oscarli.
Haar tweede naam is ontleend aan die van haar moeder Phaedra en oma Jasmijn.
Hannah is een zeer vrolijk en ondernemend meisje, attent en temperamentvol, ze vindt alles en iedereen leuk en houdt erg veel van spelen en om buiten met boomtakken te sjouwen.
Zij had erg veel respect voor overgrootmoeder Natascha en was dol op haar gedurende de 7Ĺ maand die zij met haar mocht meemaken.
Hannah is op de hondencursus vol aandacht tijdens het volgen, vooral met een lekkernij of het speeltje als beloning.
Op de leeftijd van 9.5 maand ging zij voor het eerst naar een show, de Winner te Amsterdam en Hannah behaalde daar de titel Jeugdwinster, ook werd zij beste teef en verkreeg daarmee de titel Winster 2015.
Op de tentoonstelling van 6 maart 2016 in Groningen (Hannah was net 1 jaar) behaalde zij de 1e plaats in de jeugdklasse en werd met dit resultaat Nederlands jeugdkampioen, zij was ook beste van het ras en in de erering tot beste hond van de Nederlandse Rassen gekozen.
Hannah behaalde op de kampioenschapsclubmatch van de rasvereniging NHC van 2 juli 2016 de 1e plaats in de jeugdklasse, zij werd beste jeugdhond bij de langharen en eveneens beste teef. In de erering werd Hannah gekozen tot beste jeugdhond van de show en beste van het ras en zij verkreeg hiermee de titel Clubwinner 2016, bovendien werd zij door de keurmeesters gekozen tot best in show.
Op de FCI European Dog Show van 26 augustus in Brussel is Hannah Europees kampioen geworden, zij was ook beste van het ras.
Hannah behaalde op 15 januari 2017 op de speciale tentoonstelling, georganiseerd door de Raad van Behee: "Hond van het Jaar Show 2016" te Amersfoort de 2e plaats bij de Nederlandse rassen.


Hannah werd op de show in Echt op 2 juli beste teef en beste van het ras en is met dit resultaat nu Nederlands kampioen geworden.
Op de kampioenschapsclubmatch van de duitse rasvereniging HSCD op 19 augustus 2017 in Alsfeld behaalde Hannah de eerste plaats in de openklas en zij was ook beste teef en beste van het ras. Twee weken later op de tentoonstelling van 2 september in Luxemburg behaalde Hannah de titels Luxemburgs- en Benelux kampioen en op 13 oktober werd Hannah in Dortmund beste van het ras en verkreeg hiermee de titel Bundessieger 2017.
Twee weken later op 28 oktober in Leuven (BelgiŽ) behaalde Hannah haar 4e kampioenschapprijs en werd hiermee ook Belgisch kampioen.
Op 5 juni 2018 is Hannah moeder geworden van het "F-nest van Oscarli", er werd maar 1 reutje geboren: Fellow Macho.
Hannah behaalde op de kampioenschapsclubmatch van de rasvereniging NHC van 22 juni 2019  de 1e plaats in de kampioensklas, zij werd ook beste teef en beste van het ras en verkreeg hiermee de titel Clubwinner 2019.
Op 20 oktober is Hannah bij Kringgroep Midden Nederland geslaagd voor het exanen VZH/BH.
Hannah is op 15 mei 2020 moeder geworden van 6 pups: het E-nest van "Oscarli".