KENNEL NIEUWSOp de tentoonstelling van 28 oktober 2017 in Leuven (BelgiŽ) heeft Hannah Phaeja van Oscarli haar 4e en laatste kampioenschapprijs behaald en is hiermee  Belgisch kampioen geworden.

Op de wereldtentoonstelling van 11 november in Leipzig (Duitsland) behaalde Gandalf Arrakis van Oscarli (Gandi) de 1e plaats in de jeugdklas met de kwalificatie uitmuntend en werd met dit resultaat jeugdwereldkampioen 2017. Hannah werd 1 uitmuntend in de openklas en Phaedra 3 uitmuntend in de kampioensklas.

Galeshka Alrisha van Oscarli werd op de tentoonsteling van 28 april 2018 in Lingen (Duitsland) beste teef en beste van het ras.

Op de tentoonstelling van 29 april in Opole (Polen) is Gandalf Arrakis van Oscarli beste van het ras geworden.

Op de kampioenschapsclubmatch van de NHC van 3 juni 2018 behaalde Galeshka Alrisha van Oscarli de 1e plaats in de tussenklas met de kwalificatie uitmuntend, zusje Gwynnaeth Ascella (Guusje) de kwalificatie "zeer goed" en Jessie Tyske in de veteranenklas 1 uitmuntend en beste veteraan.

Op 4 juni is Hannah Phaeja van Oscarli moeder geworden van Fellow Macho van Oscarli.

Rioja Jasnamy van Oscarli werd op de clubmatch van de Zwitserse rasvereniging van 9 juni 2018 beste teef en beste van het ras.

Op de wereldtentoonstelling van 10 augustus in Amsterdam behaalde Gandalf Arrakis van Oscarli de 1e plaats in de tussenklasse, werd beste reu en verkreeg hiermee de titel Wereldkampioen 2018. Galeshka Alrisha werd 1e in de tussenklas bij de teven met de kwalificatie uitmuntend.

Rioja Jasnamy van Oscarli is op 17 augustus moeder geworden van 10 pups: 6 reuen en 3 teven.

Gandalf Arrakis van Oscarli van Oscarli is op de show van 29 september in Wroclaw (Polen) beste reu en beste van het ras geworden.