KENNEL NIEUWSHannah Phaeja van Oscarli behaalde op de tentoonstelling van 2 september 2017 in Luxemburg de eerste plaats in de kampioensklas en verkreeg hiermee de titels Luxemburgs en Benelux kampioen.

Op 24 september was de nestendag van de NHC en werd het G-nest van Oscarli gekeurd, alle nakomelingen van Qoos en Phaedra waren aanwezig. Een compliment van de keurmeester voor de presentatie en de kwaliteit van het nest. Meer foto's op pagina Nestendag.

Hannah Phaeja van Oscarli is op de show van 13 oktober in Dortmund (Duitsland) beste van het ras geworden en zij heeft hiermee de titel Bundessieger 2017 behaald.

Op de tentoonstelling van 28 oktober in Leuven (BelgiŽ) heeft Hannah haar 4e en laatste kampioenschapprijs behaald en is hiermee  Belgisch kampioen geworden.

Op de wereldtentoonstelling van 11 november in Leipzig (Duitsland) behaalde Gandalf Arrakis van Oscarli (Gandi) de 1e plaats in de jeugdklas met de kwalificatie uitmuntend en werd met dit resultaat jeugdwereldkampioen 2017. Hannah werd 1 uitmuntend in de openklas en Phaedra 3 uitmuntend in de kampioensklas.

Galeshka Alrisha van Oscarli werd op de tentoonsteling van 28 april 2018 in Lingen (Duitsland) beste teef en beste van het ras.

Op de tentoonstelling van 29 april in Opole (Polen) is Gandalf Arrakis van Oscarli beste van het ras geworden.

Op de kampioenschapsclubmatch van de NHC van 3 juni 2018 behaalde Galeshka Alrisha van Oscarli de 1e plaats in de tussenklas met de kwalificatie uitmuntend, zusje Gwynnaeth Ascella (Guusje) de kwalificatie "zeer goed" en Jessie Tyske in de veteranenklas 1 uitmuntend en beste veteraan.

Op 4 juni is Hannah Phaeja van Oscarli moeder geworden van Fellow Macho van Oscarli.

Rioja Jasnamy van Oscarli werd op de clubmatch van de Zwitserse rasvereniging van 9 juni 2018 beste teef en beste van het ras.

Op de wereldtentoonstelling van 10 augustus in Amsterdam behaalde Gandalf Arrakis van Oscarli de 1e plaats in de tussenklasse, werd beste reu en verkreeg hiermee de titel Wereldkampioen 2018. Galeshka Alrisha werd 1e in de tussenklas bij de teven met de kwalificatie uitmuntend.

Rioja Jasnamy van Oscarli is op 17 augustus moeder geworden van 10 pups: 6 reuen en 4 teven, voor info: kennel littele devils

Gandalf Arrakis van Oscarli van Oscarli is op de show van 29 september in Wroclaw (Polen) beste reu en beste van het ras geworden.