KENNEL NIEUWSOp de kampioenschapsclubmatch van de NHC van 10 juni 2017 behaalde Phaedra Jana van Oscarli de 1e plaats in de fokkersklas, zij werd ook beste teef en in de erering gekozen tot beste van het ras en verkreeg hiermee de titel Clubwinner 2017. Haar vijf ingeschreven kinderen waren ook succesvol:Hesko Nabowja behaalde 1 uitmuntend in de openklas reuen, in de puppyklas behaalde Gwenno Arctures de 1e plaats, in de puppyklas teven was Galeshka Alrisha nr1, Guinevere Aquila op de 2e plaats en behaalde Gwynnaeth Ascella ook de kwalificatie "veelbelovend". Galeshka werd bovendien ook beste langhaarpup en in de erering tot beste pup van de show gekozen. Meer foto's op de pagina Clubmatch NHC 2017

Hannah Phaeja van Oscarli is op de tentoonstelling van 2 juli in Echt beste teef en beste van het ras geworden en is zij met dit resultaat nu Nederlands kampioen.

Op de tentoonstelling van 16 juli in Lokeren (BelgiŽ) is Hannah Phaeja van Oscarli beste teef en beste van het ras geworden.

Hannah Phaeja is op de tentoonstelling van 30 juli in Rotterdam beste teef en beste van het ras geworden en verkreeg hiermee de titel Benelux Winner Nederland.

Op de kampioenschapsclubmatch van de HSCD (duitse rasvereniging) van 19 augustus in Alsfeld behaalde Hannah Phaeja van Oscarli de 1ste plaats in de openklas, zij werd ook beste teef en beste van het ras. Phaedra Jana werd 1e in de kampioensklas en Galeshka Alrisha was op de 1e plaats in de jeugdklas.

Hannah Phaeja van Oscarli behaalde op de tentoonstelling van 2 september in Luxemburg de eerste plaats in de kampioensklas en verkreeg hiermee de titels Luxemburgs en Benelux kampioen.

Op 24 september was de nestendag van de NHC en werd het G-nest van Oscarli gekeurd, alle nakomelingen van Qoos en Phaedra waren aanwezig. Een compliment van de keurmeester voor de presentatie en de kwaliteit van het nest. Meer foto's op pagina Nestendag.

Hannah Phaeja van Oscarli is op de show van 13 oktober in Dortmund (Duitsland) beste van het ras geworden en zij heeft hiermee de titel Bundessieger 2017 behaald.

Op de tentoonstelling van 28 oktober in Leuven (BelgiŽ) heeft Hannah haar 4e en laatste kampioenschapprijs behaald en is hiermee  Belgisch kampioen geworden.

Op de wereldtentoonstelling van 11 november in Leipzig (Duitsland) behaalde Gandalf Arrakis van Oscarli (Gandi) de 1e plaats in de jeugdklas met de kwalificatie uitmuntend en is met dit resultaat jeugd wereldkampioen. Hannah werd 1 uitmuntend in de openklas en Phaedra 3 uitmuntend in de kampioensklas.

Galeshka Alrisha van Oscarli werd op de tentoonsteling van 28 april 2018 in Lingen (Duitsland) beste teef en beste van het ras.

Op de tentoonstelling van 29 april in Opole (Polen) is Gandalf Arrakis van Oscarli beste van het ras geworden.

Op de kampioenschapsclubmatch van de NHC van 3 juni 2018 behaalde Galeshka Alrisha van Oscarli de 1e plaats in de tussenklas met de kwalificatie uitmuntend, zusje Gwynnaeth Ascella (Guusje) de kwalificatie "zeer goed" en Jessie Tyske in de veteranenklas 1 uitmuntend en beste veteraan.

Op 4 juni 2018 is Hannah Phaeja van Oscarli moeder geworden van Fellow Macho van Oscarli. Foto's op pagina pups

Rioja Jasnamy van Oscarli werd op de clubmatch van de Zwitserse rasvereniging van 9 juni 2018 beste teef en beste van het ras.