KENNEL NIEUWSOp de kampioenschapsclubmatch van de NHC van 3 juni 2018 behaalde Galeshka Alrisha van Oscarli de 1e plaats in de tussenklas met de kwalificatie uitmuntend, zusje Gwynnaeth Ascella (Guusje) de kwalificatie "zeer goed" en Jessie Tyske in de veteranenklas 1 uitmuntend en beste veteraan.

Op 4 juni werd Hannah Phaeja van Oscarli moeder van Fellow Macho van Oscarli. (F-nest)

Rioja Jasnamy van Oscarli is op de clubmatch van de Zwitserse rasvereniging van 9 juni 2018 beste teef en beste van het ras geworden.

Op de wereldtentoonstelling van 10 augustus in Amsterdam behaalde Gandalf Arrakis van Oscarli de 1e plaats in de tussenklasse, werd beste reu en verkreeg hiermee de titel Wereldkampioen 2018. Galeshka Alrisha werd 1e in de tussenklas bij de teven met de kwalificatie uitmuntend.

Gandalf Arrakis van Oscarli is op de show van 29 september in Wroclaw (Polen) beste reu en beste van het ras geworden en hiermee ook Pools kampioen.

Op de tentoonstelling van 8 december in Kassel (Duitsland) is Gandalf Arrakis van Oscarli beste reu en beste van het ras geworden en op 3 februari 2019 in Brno (Slowakije) is Gandi internationaal kampioen geworden.

Hannah Phaeja van Oscarli behaalde op de kampioenschapsclubmatch van de NHC op 22 juni 2019 de 1e plaats in de kampioensklas, werd tevens beste teef en beste van het ras en is hiermee Clubwinner 2019 geworden.

Op de tentoonstelling van 25 augustus in Rotterdam behaalde Gandalf Arrakis van Oscarli de 1e plaats in de kampioensklas en werd ook beste reu.

Fellow Macho van Oscarli is op de nestendag van de NHC van 22 september geslaagd voor de sociale test.

Hannah Phaeja van Oscarli is op 20 oktober bij kringgroep Midden Nederland geslaagd voor het examen VZH/BH.

Op 14 mei 2020 zijn 2 reuen en 4 teven geboren uit de combinatie Hannah Phaeja an Oscarli en Diamidarus Idris

Op 6 juli hebben wij tot ons grote verdriet plotseling voor altijd afscheid moeten nemen van onze lieve Phaedra Een ernstige infectie is haar binnen heel korte tijd fataal geworden.

Jasmijn Asmyrna van Oscarli is op 24 januari 2021 plotseling van ons heen gegaan op de leeftijd van 14. jaar