KENNEL NIEUWSHannah Phaeja van Oscarli behaalde op de kampioenschapsclubmatch van de NHC op 22 juni 2019 de 1e plaats in de kampioensklas, werd tevens beste teef en beste van het ras en is hiermee Clubwinner 2019 geworden.

Op de tentoonstelling van 25 augustus in Rotterdam behaalde Gandalf Arrakis van Oscarli de 1e plaats in de kampioensklas en werd ook beste reu.

Hannah Phaeja van Oscarli is op 20 oktober bij kringgroep Midden Nederland geslaagd voor het examen VZH/BH.

Op 14 mei 2020 zijn 2 reuen en 4 teven geboren uit de combinatie Hannah Phaeja an Oscarli en Diamidarus Idris, het E-nest va Oscarli

Op 6 juli hebben wij tot ons grote verdriet plotseling voor altijd afscheid moeten nemen van onze lieve Phaedra Een ernstige infectie is haar binnen heel korte tijd fataal geworden.

Jasmijn Asmyrna van Oscarli is op 24 januari 2021 plotseling van ons heen gegaan op de leeftijd van 14.½ jaar

Op de kampioenschapclubmatch in Zwitserland op 3 juli in Fräschels behaalde Enschi Mizar van Oscarli (Ekiro) de 1e plaats in de jeugdklasse en werd ook beste reu.

Fellow Macho van Oscarli is op de tentoonstelling van 4 juli in Tallinn (Estland) beste reu en beste van het ras geworden.

Enschi Mizar van Oscarli (Ekiro) behaalde op de kampioenschapclubmatch in Duitsland op 7 augustus in Alsfeld de 1e plaats in de jeugdklas en op de tentoonstelling van 14 augustus in Ludwigshafen beste reu geworden.

Op de nestendag van de rasvereniging NHC op 12 september werden de nakomelingen uit het E-nest van Hannah gekeurd: meer foto's op pagina Nestendag

Eleonora Merga van Oscarli (Ela) behaalde op de tentoonstelling van 6 november in Bleiswijk de 1e plaats in de tussenklasse. en werd ook beste teef.

Op de tentoonstelling van 5 februari 2022 in Eindhoven is Eleonora Merga van Oscarli beste teef en beste van het ras geworden en op de Joe Kat show van 26 mei in Arnhem is Ela eveneens beste teef en beste van het ras geworden.

Enschi Mizar van Oscarli (Ekiro) is op 25 maart n Alsfeld (Duitsland) geslaagd voor de fokgeschiktheid keuring van de Duitse rasvereniging HSCD.

Op de kampioenschapsclubmatch van de NHC op 26 juni 2022 behaalde Eleonora Merga van Oscarli de tweede plaats in de openklas en Rosie Romana van Oscarli was ook 2e in de veteranenklas, beide honden met de kwalificatie uitmuntend.

Eleonora Merga van Oscarli is op de tentoonstelling van 11 september in Zwolle beste teef en beste van het ras geworden en zij is met dit resultaat nu Nederlands kampioene.

Op 27 Januari zijn er 5 reuen en 3 teven geboren uit de combinatie Eleonora Merga van Oscarli (Ela) en Edan Bieke van het Swaalkeshof. Info: Kennel van de Sylvester Stee